Skapad av:
Jesper Samuelsson
Samlar in till:
Aldrig Ensams allmänna arbete

Aldrig ensam Psykisk Ohälsa

Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig.
Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.
Detta är också något vi arbetar för i RSMH.
Då jag själv lidit av psykisk ohälsa pga Bipolär diagnos ligger detta ämne mig varmt om hjärtat. Så är det någon där ute som söker samvaro hos förstående oavsett om du själv är utsatt eller om du är en vän, anhörig eller bekant till någon som lider så är ni alla välkomna till föreningen RSMH ”Riksförbundet för Social och Mental Hälsa” en förening för just er. Vill du engagera dig för att hjälpa andra så behöver vi nytt blod i både styrelsen och som stöd personer vid våra tillställningar. Vi finns för att ge möjlighet till gemenskap genom olika sociala tillställningar som tex utflykter och samvaro runt en fika m.m Det kan röra sig om kurser eller studiecirklar i till exempel friskvård, återhämtning eller hantverk. I vår 2020 har det varit ”Hälsa som livsstil och Diplomerad Digital.
Vill ni komma i kontakt eller ha stöd hos andra som har eller haft social och/eller mental ohälsa? Så får ni gärna ta kontakt med oss.
Kristina Bergstrand ordförande
mobil 070 9302386
Jesper Samuelsson kassör
mobil 0768553257

Ge en gåva
500 kr
10%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Maria Berntsson Maria Berntsson gav 100 kr

  • Urban Samuelsson Urban Samuelsson gav 100 kr

  • Jesper  Samuelsson Jesper Samuelsson gav 300 kr

    Brinner för detta då jag varit utsatt. pga psykisk ohälsa och bipolär diagnos.