Skapad av:
Johanna Nyberg
Samlar in till:
Aldrig Ensams allmänna arbete

Johannas födelsedagsinsamling

I samband med min födelsedag torsdagen den 4 juli, så har jag tänkt länge på att starta en insamling till just Aldrig Ensam.
Eftersom jag själv har levt med psykisk ohälsa, så var detta en självklarhet. Deras officiella låt "You are not alone" av Kristofer Greczula hjälpte otroligt mycket under denna mörka tiden.
Det behövs mer kunskap och vård som kan hjälpa dem som verkligen behöver hjälp. Denna organisationen betyder väldigt mycket för mig, så som sagt är det därför det är en självklarhet att skänka pengar till dem!


Här är en beskrivning om denna underbara organisation:
"Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan drabbas – antingen själv eller som anhörig.

Mottot för Aldrig Ensam är att ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet. Charlie är en stor förebild för många och har lyckats sätta ord på något så tabubelagt som psykisk ohälsa. Aldrig Ensams Facebooksida har blivit en mötesplats för drabbade och deras anhöriga. Här delar hundratusentals människor med sig av råd och erfarenheter, varje vecka. Nu utvecklar Aldrig Ensam sin verksamhet med Aldrig Ensam Gården, telefonsupport samt nya engagemang för att sprida budskapet vidare.

Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet."


Ge en gåva
400 kr
26%
0 Dagar kvar

Johanna Nyberg gav 200 kr

Senaste aktivitet

  • Gunilla Larsson Gunilla Larsson gav 150 kr

  • Amanda  Jeppsson Amanda Jeppsson gav 50 kr

  • Johanna Nyberg Johanna Nyberg gav 200 kr